Solskydd för både balkongen och vardagsrummet

God eftermiddag på er och välkomna till min blogg för ett nytt inlägg. Jag hade tänkt avsluta den här måndagen med att skriva ett inlägg om företaget Slätte-Ekedàls Solskydd och deras markiser. Det var företaget jag vände mig till när jag skulle köpa en markis i Skövde och eftersom jag fick så bra hjälp av dem vill jag även berätta om dem för er.

Anledningen till att jag behövde markiser från första början var för att jag har enormt stora fönster i mitt vardagsrum som är väldigt dumt placerade. I alla rum förutom det har jag både persienner och gardiner, i vardagsrummet är det dock lite dumt tänkt. Jag har inga persienner och kan inte få upp en gardinstång på ett smidigt och snyggt sätt så att jag kan få upp gardiner, eftersom min balkong är utanför började jag istället tänka på att sätta upp en markis för att skymma från solen. När våren och sommaren börjar komma är solen även uppe längre än under vintern då jag flyttade in här, därför är det först nu jag börjat se solen som ett problem när jag vill se på tv i vardagsrummet. Att skaffa en markis i Skövde var det smidigaste alternativet för mig eftersom jag då kunde ha solskydd både när jag sitter i soffan och när jag sitter ute på balkongen. Jag hade hört mycket bra om det här företaget och valde därmed att vända mig till dem när jag skulle hitta rätt markis för mig, vilket jag i efterhand är väldigt nöjd över. De hjälpte mig att hitta den perfekta markisen för just min balkong, dessutom fick jag även tips av dem gällande skötsel och likande. Jag kan med det här sagt verkligen rekommendera er att också vända er till det här företaget om ni ska köpa en markis i Skövde.