Nymålade fönster- och dörrkarmar

Hej på er och välkomna ska ni vara hit, det gläder mig verkligen att det numera är så många som läser mina inlägg. Det är ni som gör det här till en mycket roligare grej, därför tänkte jag ge tillbaka till er genom att tipsa om ett företag. Företaget heter Eddies Måleri och är en målerifirma i Nässjö, om det skulle vara så att ni vill veta mer om dem kan ni läsa mer här.

Jag har ju skrivit i tidigare inlägg att jag vill göra om något här hemma för att få lite uppfräschning men jag vet inte vad, under de inläggen har ni kommit med riktigt bra tips. Jag har nu lyssnat på en del av er och anlitade därför en målerifirma i Nässjö för någon vecka sedan. De kom hem till mig för att måla om karmarna runt mina dörrar och fönster, tidigare hade de en gammal gul färg men idag har de fått en fräsch vit färg. Samtidigt som många av er gav mig tipset om att måla om här hemma gav ni mig även tips om företag, även där lyssnade jag på många av er som tipsade om Eddies Måleri. Nu i efterhand är jag otroligt glad över att jag har lyssnat så bra på er, tack vare er har jag fått en helt ny känsla här hemma. Självklart är det även tack vare det här företaget som utförde ett helt fantastiskt jobb, den målare som var hemma hos mig lyssnade på mina önskemål för att sedan påbörja jobbet med att måla om fönster- och dörrkarmar. Jag vill föra det här vidare till er så att ni möjligtvis får det lättare när ni ska välja målerifirma i Nässjö nästa gång.