Ett smidigt fönsterbyte

God eftermiddag och välkomna! Dagens inlägg kommer bli ett rekommendationsinlägg då ni länge har frågat efter det, jag tänkte rekommendera företaget Jocke Solfilm & Glas då deras glasmästare i Köping har gett oss den bästa hjälpen man kan få med sina fönster.

Under en kväll för några veckor sedan var min sambo på ett riktigt jobbigt humör enligt mig, han höll på att spela spratt med mig hela kvällen. Vid slutet av kvällen satt vi och kollade på en film i vardagsrummet, när han gick till köket för att poppa popcorn åt oss trodde jag att han försökte lura mig igen. Jag såg hur någon smög runt ute i trädgården, eftersom jag trodde att det var min sambo brydde jag min inte särskilt mycket. Det visade sig dock att det inte alls var min sambo utan någon okänd människa, en okänd människa som av någon anledning tyckte det var roligt att kasta en sten igenom ett av våra fönster så att det gick sönder. Vi fick inte tag på människan som gjorde det, det var då vi fick avbryta vår myskväll för att leta upp en glasmästare i Köping som kunde hjälpa oss att byta vårt fönster. Det tog oss inte lång tid innan vi hittade Jockes Solfilm & Glas, ett företag som kändes trovärdigt och passande för jobbet. Dagen därpå tog vi kontakt med dem för att se om de kunde hjälpa oss med fönstret, utan några som helst problem tog de sig an arbetet. Redan dagen efter kom de för att byta ut vårt fönster, hela processen gick fortare än vad jag och min sambo hade tänkt. Företaget genomförde sitt jobb och vi fick snabbt och enkelt ett helt nytt fönster i huset, vi kan ingenting annat än vara nöjda över det resultat som denna glasmästare i Köping gav oss.